Nieuws 17 april 2018

Claudes Muzikaal Tuinfeest – 3e editie

Beste vrienden,

Ik heb het genoegen en de eer om u de 3de editie van Claudes Muzikaal Tuinfeest op zondag 27 mei 2018 aan te kondigen.

Maar voor het zover is, wil ik u graag deelgenoot maken van een thema dat mij zeer nauw aan het hart ligt: het Antwerpse onderwijs. Antwerpen is door zijn schaal en complexiteit zonder twijfel Onderwijshoofdstad van Vlaanderen. Dat uit zich onder meer in de vernieuwing die het Antwerps onderwijs brengt in Vlaanderen en de uitdagingen die de complexe grootstedelijke context met zich meebrengt. Als we ons onderwijs als emancipatiemachine van onze samenleving willen, moeten we enkele grote uitdagingen ambitieus aanpakken. Ik heb dat ondertussen al gedaan met de lancering van A’REA 2020 op het Kiel. A’REA 2020 staat voor een wijkgerichte en integrale aanpak om leerachterstanden bij kinderen en jongeren tegen te gaan en hun talenten en passies maximaal te ontwikkelen.

Als onderwijs u ook nauw aan het hart ligt, dan hoop ik u te mogen begroeten op mijn tuinfeest met muzikaal kader. Een gemoedelijke sfeer, een hapje, een drankje en fijn gezelschap zijn de basis voor een geslaagde namiddag om bij te praten en te filosoferen over onderwijs, politiek, onze kinderen of …

Er zijn hapjes, drankjes en kinderanimatie. Het einde is voorzien omstreeks 17.00 uur. U kan deelnemen door een mail te sturen naar muzikaaltuinfeest@gmail.com of bellen naar 03 338 80 12 (tijdens kantooruren) en het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE73 7506 6897 9860 met als mededeling “naam + aantal personen”. Alle natjes en droogjes zijn inbegrepen in de deelnameprijs tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

  • Kind tot 5 jaar – gratis
  • Kind van 6 tot 15 jaar – 15 euro 
  • Vanaf 16 jaar – 25 euro

Ik kijk alvast uit naar uw komst en moge de weergoden ons goed gezind zijn,

Met hartelijke groeten,

Claude Marinower